Sinterklaas surprise tip

Doe je kado in een wijnfles.
Pak een lege wijnfles, een dun touwtje en wat spiritus, en vul je gootsteen met water. Doop het touwtje van tevoren in de spiritus en bind het strak om het midden van de fles. Steek het nu aan. Laat het een seconde of 10 branden, steek de fles dan onverhoeds in de bak water. Door het temperatuurverschil zal de fles keurig in twee helften uit elkaar vallen.
(wel handig om een veiligheidsbril op te zetten voor de zekerheid!)
Nu kun je het kadootje in de fles doen. Lijm de helften weer op elkaar. Maak een mooi etiket met de naam van je begunstigde en plak dat rondom over de breuk, dan ziet niemand dat de fles gebarsten is en snapt geen hond meer hoe je dat kadootje toch in die fles hebt gekregen!

Wie heeft er nog meer tips?

surprise cadeau

Vergeet niet om de fles eerst leeg te maken. Wijn eruit, scheepjes eruit, cadeautje er in.

This entry was posted in Gejuich. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *